Lajmet

Lajmet (2)

Mar 10 2014

Përfaqësues të Kompanisë “Gllareva” të enjten kanë vizituar Sos Fshatin e Fëmijëve, me ç’rast u kanë dhuruar si donacion, pelena, për fëmijët me asistence sociale në kuadër të Sos-it.

Oct 31 2013

Një linjë të prodhimit të nivelit modern për prodhimin e ëmbëlsirave, keksëve, rolatave dhe afër 30 produkte të prodhuara në kompaninë Gllareva dhe Amo nuk kam qenë i përgatitur që do ta shohë dhe vërtet kjo që pashë është një ndër befasitë më pozitive që kam hasë kohëve të fundit gjatë vizitës në ndërmarrjet prodhuese vendore.